Geplaatst in Films / DVD / Blu-Ray, Middeleeuwen

The Making Of …….

Extra op de DVD Merlin Seizoen 4

Op de meeste DVD’s zitten er extra’s op. In de meeste gevallen ook The Making Of

making of 1Wat ik aan dat soort dingen zo leuk vind en zo mooi, is het kijkje achter de schermen. Want als je naar een film/ serie of hoe men ook wilt noemen, kijkt en je zie hoe mooi dat is gedaan, wordt je nieuwsgierig. Althans ik.

Je weet vaak niet hoe een film/serie tot stand komt. Het kost geen dubbeltje, zullen we maar zeggen.

Want, het is heel simpel. Men gebruikt zwaarden en ridder pakken. Maar het moet wel uit die tijd komen. Je moet er maar op zoek gaan. En soms moet je het zelf maken.

En dan heb je nog de make-up. In dit geval moet men Merlin, een jaar of 25, transformeren in in man, van een paar honderd jaar oud, Emrys, veranderen. Ja, gaat er maar aan staan. Men staat daar bij het zien van een serie of film, misschien niet bij stil. Maar de aflevering of persoon zal er heel anders uit zien als hij zijn gewone kloffie nog aan heb.

making of 2Nu hebben je een soundboard speciaal. Daarin hebben ze episode 3, scene 3, een minuutje of zo in de serie, geheel in tekening in beeld gebracht. Ik denk wel eens, daar zouden ze een stripboek van moeten maken. Mooi gedaan.

In mijn ogen, zijn dat soort speciaals net zo mooi, zeker zo interessant, als de serie zelf. En soms denk ik wel eens, dit moet heel groot in beeld staan. Voor een genot om naar te kijken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s