Geplaatst in Gitaar Plus 2016

Gitaar Plus 1, 2016

Januari 2016, nummer 1

De brievenbus zat vol, na de Kerstdagen. Maar ja, een paar dagen weg geweest. Maar er was een poststuk die er uit sprong.

001De gitaar Plus. Dus voor ik alles weer opruimde, nam ik eerst de gitaar Plus Nummer 1, 2016 in mijn handen. De dagen konden toch al niet stuk, na het door bladeren en later lezen, helemaal nier meer. Het jaar 2016 begin goed, zullen we maar zeggen.

Ondank mijn hoofd nog steeds terug was, in de tijd waar ze nog nooit van een gitaar hadden gehoord, een luit wel, deed het me uitstekend dat Gitaar Plus me weer anno 2016 duwde, waar ze die, gelukkig, wel hebben.

002In Actueel staat weer volop nieuwtjes. Gelukkig is er een idool ontvallen van van ons. In Hebbeklingeltjes, nemen Rachel Hart en Harry Crayfield ons weer mee naar nieuwe dingen. Want dan kan je wel terug gaan in Middeleeuwen, maar ook zij brengen me weer met beide benen op de grond.

006De gitaren die er deze keer in staan zijn van Mayson Marquis 03 Ovangkol. De Otentic Silk Road Batik S-Model en het Black Paisly bas gitaar . De Eastman T386 Thinline. De Richwood RD-12, de Carr Skylark Combo, de Aria Pro II Royale Emerald Green. En Nicky Moeken neemt ons mee in de klassieker naar de Gibson ES-150

Dan wordt er vrij veel aandacht besteed aan diverse voet pedalen, zoals de Xvive Golden Brownie, de Radial Elevator, de DOD Gonkulator en weer een van Xvive. Deze keer de Chorus/Vibrator.

Dan staat er ook weer de jaarlijkse index in. Deze staat helemaal op alfabetische volgorde. En ze bespreken ook nog het boek Taylor Guitar Book.

En nog wat vaste rubrieken, zoals Akkerpunctuur, TweedeKansje, Correspondentie en Even Bijpraten. Deze keer met Ron Houben.

003De kop van het interview met Gus G zegt meer dan genoeg: Muziek maken, maakt niet uit waar.

Verdere interview zijn The Boom Band en de Mojo Man.

En als het nog niet genoeg is, kun je ook nog een gitaar winnen. De DooDad Angus Black SG gitaar, door middel van een 3 tal vraagjes te beantwoorde.

En weer een Gitaar Plus die boordevol staat, met geweldige informatie en een genot aan lees plezier. Het jaar begin goed. Als je hem iedere keer thuis door de brievenbus wilt hebben kan je abonnee worden natuurlijk. Want GitaarPlus biedt meer tegen minder. Een e-mailtje naar gitaarplus@me.com of een telefoontje naar 020-6372274 en als je nog een ouderwets een kaatje wilt sturen, dat kan ook naar Hobbies Media BV, Klaprozenweg 86, 1032 KX Amsterdam.

De foto’s komen uit Gitaar Plus en zijn door mezelf gemaakt met de camera. Copyright foto’s: Gitaar Plus

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s