Geplaatst in Indianen

De Zalm bij de Indianen

Mijn zus is geboren op 27 juli 1984. Bij de horoscoop van de Indianen is zij een zalm. Hieronder volgt een korte beschrijving van de zalm.

Zalm (22 juli – 21 augustus)

zalmClan: Havik

Element: Vuur met water

Totemdier: Zalm

Totemplant: Framboos

Totemmineraal: Kornalijn

Wind: Zuidenwind

Windrichting: Z.

Kleur: Rood

Gunstige dag: Zondag

kolijnDe zalm wordt in verschillende culturen (onder meer ook bij de Noord Amerikaanse Indianen) als de koning van de vissen beschouwd. Hij (de zalm) is de meester van het water en zo gedraagt hij zich ook. En even koninklijk en geestdriftig als haar totemdier, gedraagt de Zalm-mens zich onder alle omstandigheden in het dagelijks leven. Zalm zit vol zelfvertrouwen en is warmhartig, maar ook ijdel en autoritair. Ze is grootmoedig en creatief en erg op uiterlijkheden gesteld. Dat maakt haar gevoelig voor vleierij. Want haar trots is haar meest kwetsbare plek. En zij wil het maken op elk terrein. Niets minder dan de eerste en de beste zijn, altijd en overal.

Typisch Zalm:

* Liefde is voor haar even noodzakelijk als eten en drinken. Zalm is een vurige, verleidelijke, hartstochtelijke partner, die nooit genoeg krijgt van het minnespel.

* Een Zalm-type vang je met een welgemeend compliment en met héél veel respect.

* Zalm-types maken zowel carrière in de showbusiness als in het leger of de politiek. Een functie in de public relations of een kunstzinnige baan horen evengoed tot de mogelijkheden.

* Hoge bloeddruk, stress of rugklachten kunnen zich af en toe voordoen als gevolg van de hoge verwachtingen die zij constant aan zichzelf (en anderen) stelt.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s