Geplaatst in Wat me bezig hou

Geld hebben is de oplossing

Als ik eens

een flinke som

geld win,

zijn al mijn problemen

op gelost

Althans dat beweren al die zogenaamde waarzegster-voorspellingen die ik zo vaak per e-mail krijg.

Alsof een miljoen (of meer) euro mijn trauma kan en zal weg halen. in-de-zevende-hemel-zijnAls dat zo zou zijn, ik heb nog wel een bank bij me op de hoek, en een geldautomaat kan ik ook doen laten ……….

Nu weet ik niet, of U ook regelmatig spam krijgt van een Mona Lisa en een Rinalda. En ze weten zo goed mijn probleem. Dan en dan een lotje kopen met die of die nummers, en al mijn problemen zijn op gelost.

Ik krijg deze via mijn spam adres. Ik maak deze altijd open, omdat ik wil lezen wat voor flauwe kul ze nu weer schrijven en er iets over te zeggen, waarschuwen.

Nu heb ik in 1968 een trauma op gelopen. Een vieze vuile klootzak, vond het zo nodig om iets te doen met me. Voor mij is het geen oplossing om hem een kogel door zijn hoofd te schieten ……… om hem levenslang op te sluiten ……..

Want, voor mij is het heel simpel: daar raak ik mijn trauma niet mee kwijt. Voor mij is heeft het ene met het andere te maken. Ik wil echt bepaalde dingen helemaal niet meer. Nooit meer. Ik weet wel, het los mijn trauma niet op. Maar om bepaalde dingen dan toch te doen, wordt ik iedere dag met mijn trauma herenigd, en wie weet worden het dan wel nachtmerries. En dat wil ik beslist niet.

Sommige mensen noemen dat ”je staat stil”. Misschien hebben ze gelijk. Maar om de hele dag bang te zijn …….. is dan stil staan geen optie??????

Vandaag kreeg ik een span, en die hadden het over de CHAKRA. Nu zeg ik beslist niet dat ik alles over healing, sjamanisme, nummerrie en hoe je het ook allemaal mag noemen, weet. Dat is BESLIST niet waar. Maar als ik iets over mijn Chakra wilt meer wilt weten, dan bel ik toch mijn lieve zus even op. Die wil mijn graag verder helpen.

En wat ik ervan weet en wat ik heb gelezen, ja het oh zo logisch, als het op mij slaat dan.

Nu geloof ik best in mensen die in het verleden kunnen kijken. Die, als je wilt, met de overleden kunnen praten. En ik ken er best een paar. Nee, ik kan dat niet. Soms wilde ik dat het wel kon, want er is wel iemand waar ik eigenlijk maar een belangrijke vraag heb. Maar hoe lief en mooi ze ook zijn, mijn trauma kunnen ze niet weg halen, en ik vrees dat ze mijn ook geen miljoentje of zullen zullen sturen.

Dus mocht je nog ergens een miljoentje of zo over hebben, of ergens op een stoffige plank thuis hebben liggen. Ik zal je mijn giro nummer geven. Dan verdwijnen al mijn zorgen. Wat een leven zou ik dan hebben.

Waarschijnlijk krijg U ook regelmatige van dit berichtjes. Het lijk wel of ze connectie hebben, aan delen, met de lotto of loterij of zo. Kijk uit wat je doet. En als je het toch wil weten, ga dan naar echte media (of hoe het ook mag heten, specialisten. Die weten van praten. Deze zeggen niet een regeltje en daarna, wil je even betalen.

Want als men zo goed zijn als ze beweren, weten ze ook jou probleem. Weten ze ook, wat mij betreft, geld me totaal niet interesseer. Ik heb een trauma, wat met geld echt niet op te lossen valt. Nog niet voor een miljard. Ik zeg niet dat we geen dikke bankrekening willen hebben. Maar mijn probleem is daar beslist niet mee op gelost. Dus kijk uit.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s