Geplaatst in Films / DVD / Blu-Ray, Middeleeuwen

Julius Caesar

Het is een speel film die ik voor 1.50 euro heb gekocht, toen ik op dinsdag 4 oktober boodschappen aan het doen was in het winkelcentrum Binnenhof in Rotterdam.

Ik zag deze film/DVD staan. Nu ben ik wel geen fan van de middeleeuwse Romeinen. Ze zijn, wat ik weet en wat ik er al van heb, erg vrouw onvriendelijk. Dus dat is niet mijn ding. Een kruisingen waren hun hobby’s, geloof ik.

j-saesarHet is een vrij lange film. Zo’n 3 uur, en ondanks alles, is dit eigenlijk helemaal geen slechte film. Of de hoes staat dat het een mini serie is, maar ik kan geen mini serie ontdekken. Maar wel een lekkere lange zit, zullen we maar zeggen.

In de film komt naar boven, dat de Romeinen een goed getraind leger hadden. Als de Kelten een aanval doen, dan zijn er 23.000 doden Kelten te betreuren en maar 112 Romeinen.

Samen met het derde seizoen van Robin Of Sherwood, heb ik iets heel goeds in handen gekregen/gekocht. Plus dat ik een serie heb geleend van Napoleon. Heb ik genoeg weer om naar te kijken. En dan kom mijn tweede Musketiers zwaard ook nog en het is rommelmarkt bij ons in de flat. Nu mij hoor je niet klagen. Dus mondje dicht, deze heer ……….

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s