Geplaatst in horoscopen, Indianen

Wolf ( 19 februari – 20 maart )

 

Mijn schoonzoon is van sterrenbeeld een Vissen. Bij de Indianen ben je dan een wolf. Hieronder wat ik er van vond op Internet.

Clan: Kikker

Element: Water met lucht

wolfTotemdier: Wolf

Totemplant: Weegbree

Totemmineraal: Jade

Wind: Noordenwind

Windrichting: N.N.O.

Kleur: Blauw-groen

Gunstige dag: Donderdag

 

toptemplantDe wolf wordt door de Noord Amerikaanse Indianen geassocieerd met bergen en hooggelegen plaatsen. Hij heeft een sterke behoefte aan een eigen, duidelijk afgebakend terrein. Ook de Wolf-mens moet zich regelmatig kunnen afzonderen. Zij is immers zo gevoelig voor indrukken van buitenaf en zo mee voelend tegenover anderen, dat zij zich nauwelijks weet af te schermen. Bovendien is ze soms lichtgelovig en laat zich dus makkelijk misbruiken. Zij is sensitief, artistiek aangelegd, maar ook vaag en soms besluiteloos. Haar grootste positieve eigenschap: zij past zich aan aan elke situatie en maakt er dan het beste van.

Typisch Wolf:

* Het Wolf-type houdt van zachte knuffels en zoete woordjes. Wolf is indiaan-wolfimmers heel erg  sentimenteel en zeker niet te vinden voor te rauwe of te gepassioneerde toestanden.

* Wil je een Wolf strikken? Wees zacht en lief voor haar en probeer haar niet te kwetsen, dan maak je de meeste kans.

* Wolf doet het goed in de sociale sector. Maar ook op het gebied van astrologie, design, kunst en literatuur staat ze haar mannetje.

* Omdat ze houdt van al wat lekker is, heeft ze vaak te kampen met overgewicht en met hoge bloeddruk. En aangezien ze allergisch reageert op klassieke medicatie, kiest ze liever voor alternatieve en natuurlijke therapievormen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s