Geplaatst in gitaar Plus 2017

Gitaar Plus 3

 

Nummer 3, april 2017

Jawel we hebben hem weer. De nieuwe Gitaar Plus nummer

Ook deze keer staat hij weer bol van nuttige informatie. Over de Gitaarbeurs in Groesbeek en aan artikel over de NAMM 2017.

En dan hebben we het nog maar niet over de vaste rubrieken. Zoals Actueel, Akkerpunctuur. Gitaar Iconen (de Martin D-41) en de Klassieker (de Gibson Southern Jumbo 45).

Gitaren die ze bespreken zijn de Haan T-model, de Ibanez TMB100-TFB. De effecten zijn: Fishman Jerrry Douglas Resonator pedaal, DMS Vintage Fuzz II, en de Darkglass Electronics Microtubes 900, 30 watt bas topversterker.

Artikelen die te lezen zijn: Bob’s hobby: conservering van hout, de Groei in innovaties: NAMM 2017. Het web van D’andrea’s Spider capo, Waarom staal, waarom nikkel over de bas snaren van Hartke Nx en Sx bas snaren, Niet alles is, wat het lijkt. Een artikel van Sjak Zwiers Blof instrumenten. Geen kink in de kabel? Bullet Cable Slug Connection kit. Da’s een begrip, een artikel over Wolve Music en Sneeuwering. Een verslag van het Groesbeek 2017 beurs.

Zo zijn er ook weer interviews. Deze keer met Steve Hill en bassist Frank Bello.

Steve Hill


 

 

 

Frank Bello

En zoals altijd zijn we wel weer iets vergeten. Dus of lid worden en een los blad kopen. Mijn idee, gewoon lid worden. Een e-mailtje naar gitaarplus@me.com of een telefoontje naar 020-6372274 en als je nog ouderwets een kaartje wilt sturen, dat kan ook naar Hobbies Media BV, Klaprozenweg 86, 1032 KX Amsterdam.
Foto’s copyright by Gitaar Plus, 2017.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s