Geplaatst in Diverse

Gitaar Plus 5

 

Nummer 5, juni 2017

In de rubriek Actueel wordt aandacht besteed aan Phil Ramone, de man van de legendarische The Romomes. In 2011 creëerde hij een uniek liefdadigheid koor onder de vlag van Het Leger Des Heils.

Dat koor is inmiddels uitgegroeid tot 65 leden. Helaas zitten ze in geldnood en vraag de zoon van Phil, B.J. Ramone, om bijdrages: app.mobilecause.com/vf/RAMONE.

Maar naast Actueel staat er gelukkig nog veel meer leuke en interessante besprekingen, rubrieken en meer van die nuttig artikelen.

Hieronder is Joanne Shaw te zien met Dying To Know tijdens de Jools Holland TV optreden.

Het begin natuurlijk weer met het reeds genoemde Actueel

De reeds eerder genoemde Actueel dan Hebbeklingeltjes, Correspondentie, Akkerpunctuur, TweedeKansjes en de Klassiekers. Deze keer met de Gibson L-5 (CES) Custom uit 1989.

De topversterker Bias 600 Watt is de volgende. Dan is daar het effect de Reverie Reverb, de Trace Elliot ELF bas versterker, het Hartke HF44 Fuzz pedaal, de Korg Stageman 80 (de drummer in de studio) en de Digitech CAB DRY VR.

En daar waar het in een gitaar magazine allemaal omdraai, hebben ze besprekingen van: GEM reverse, Taylor Academy A-12, de Doodad St. Peter, Liquid Blue, de Martin OOLX1AE, Vandermeij gitaren, en tot slot de Ibanez Performance Serie.

En dan zijn er ook weer interviews. Zo is daar Joanne Shaw-Talor (zie clip), Diesel en Little Hurricane.

Kortom weer genoeg lees voor in deze warme dagen. Dus zeggen we maar, kopen dus of een abonnee nemen. Een e-mailtje naar gitaarplus@me.com of een telefoontje naar 020-6372274 en als je nog ouderwets een kaartje wilt sturen, dat kan ook naar Hobbies Media BV, Klaprozenweg 86, 1032 KX Amsterdam.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s