Geplaatst in gitaar Plus 2017

Gitaar Plus 6

Juli/augustus 2017

Gelukkig is hij er weer.

Jennifer Batten

Naast de bekende artikelen, zoals Actueel, Hebbeklingeltjes, Correspondentie, TweedeKansje en Akkerpunctuur, staat hij vol met een paar prachtige exemplaren van gitaren.

Ze beginnen met de Fret-King Esprit met de Fishman Fluence elementen en daarna de mooie Martin D-41, de Country Cadillac, deb Fender American Pro Precision bas, de Vintage VRS130BBupro Island Hampton, de nylons narige Aria A-48CE, de Mr. Drubbel Jazz Junior Yellow TV Relic en als Klassiekers hebben ze deze keer de Mooie Travis Bean TB1000A uit 1975.

Dan bespreken ze de Vox versterker: de MV50 Nutube. En hebben ze een artikel over Gibson, dat zij hun artiesten in de watten legt. En ook besteden ze aandacht een prijs die gitaristen krijgen Sena eert Joe Bonamassa. Verder is er aandacht aan de overdrive Tom’s Line Excitant APO-3. En zijn ze langs geweest bij Music Edam. En praten ze ook nog even bij met Trevor Wilkinson.

En over praten gesproken. Er staan interviews is met Jennifer Batten en met Jon Harvey van Monster Truck.

Kortom. Weer boordevol met goede informatie. Dus wat ik zou doen, kopen dus of een abonnee nemen. Een e-mailtje naar gitaarplus@me.com of een telefoontje naar 020-6372274 en als je nog ouderwets een kaartje wilt sturen, dat kan ook naar Hobbies Media BV, Klaprozenweg 86, 1032 KX Amsterdam.

John Harvey Monster Truck

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s